Empat 2 a 2 en el derbi de futbol femení del Penedès Marítim

1 de març de 2016

Es tracta d’un bon resultat pel CF Cubelles davant d’un Cunit que en l'anterior enfrontament va aconseguir una golejada.

L’empat a dos del femení del CF Cubelles al camp del Cunit deixa un bon sabor de boca a l’equip.

El derbi femení del Penedès Marítim es va disputar diumenge passat a les quatre de la tarda a Cunit.

El primer gol va ser per les cubellenques. A punt d’acabar-se la primera part, la Maria de la Luz Jacas va marcar el primer gol del partit. Ja a la segona part, el Cunit va aconseguir l’empat de seguida al minut 49. Tanmateix, les cubellenques van continuar lluitant i al minut 57 van tornar a avançar-se, ara amb un gol de l’Elisabeth Hermosa. El Cunit però va acabar igualant el marcador al minut 72 i el 2 a 2 es va acabar mantenint fins al final del partit.

En tot cas és un punt que per les cubellenques té gust de victòria, sobretot, si tenim en compte que l’anterior derbi del Penedès Marítim, el que es va disputar a Cubelles a finals d’octubre, va acabar amb un contundent 1 a 7 a favor del Cunit.

El femení del CF Cubelles és ara el tercer equip per la cua i suma 8 punts fruit de dues victòries i dos empats. El seu proper rival serà el Cornellà que suma 15 punts i és ara mateix l’equip que ocupa just la plaça per sobre del Cubelles.

Aquesta és la seva primera temporada de competició des de la seva recuperació.