Cubelles s’ha unit al front unitari contra els greuges de l’autopista

25 de febrer de 2016


L’ADEPG ha impulsat un grup que ha ajuntat empreses, associacions i institucions públiques de l’Àmbit del Penedès

Cubelles s’ha unit al front unitari contra els greuges de l’autopista. L’ADEPG ha impulsat un grup que ha ajuntat empreses, associacions i institucions públiques de l’Àmbit del Penedès. L’Ajuntament de Cubelles s’ha adherit a l’anomenat Grup de treball C-32 que, encapçalat per l’Associació D’Empresaris del Penedès i Garraf (ADEPG), aplega representants d’empreses, entitats privades i institucions públiques de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf.

 

L’objectiu del grup és debatre un pla d'actuacions que s'endegarà els propers mesos per posar en evidència, de manera argumentada, els greuges que es pateixen pel barem tarifari que s'aplica en els peatges de la C-32, particularment en el pas de Vallcarca, al terme municipal de Sitges. El president de l’ADEPG és en Jordi Solé, president de l’ADEPG, també destaca el fre que suposa l’actual política d’infraestructures al territori.

 

A més de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el 1r Tinent d’Alcaldia, Joaquim Macià, a la reunió hi van assistir les alcaldesses de Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Cunit i Sant Pere de Ribes, així com els alcaldes de Calafell i Llorenç del Penedès. També hi va participar la presidenta del Consell Comarcal del Garraf i regidors de diferents ajuntaments de les dues comarques. A més, hi eren representats el Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú i el Gremi d'Hostaleria de Sitges. El grup d'assistents el completaven empresaris i directius de la demarcació.

 

La trobada va estar moderada pel president de l'ADEPG, Jordi Solé i va iniciar-se amb l’ exposició de motius, que va servir per contextualitzar l'estat de la qüestió i suscitar el debat entre els assistents realitzada pels membres de la plataforma No vull pagar C32. El cubellenc Guillem Eroles és un dels portaveus d’aquesta plataforma.

 

En el decurs de la sessió es van proposar diferents actuacions que es posarien en marxa les properes setmanes, després que s'hagin consensuat degudament els objectius d'aquest primer front público-privat i que s'hagin aprovat les estratègies.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles