Arrenca la licitació del contracte de guaita del delta del Foix

15 de febrer de 2016


Les empreses podran presentar ofertes fins al mes de març. L’Ajuntament ofereix un contracte per 4 anys que garanteixi tota la setmana la neteja, la supervisió i la guaita d’aquest espai natural.

Les empreses podran presentar ofertes fins al mes de març. L’Ajuntament ofereix un contracte per 4 anys que garanteixi tota la setmana la neteja, la supervisió i la guaita d’aquest espai natural. 

 

La quantitat base que l’Ajuntament preveu per aquest servei és d’uns 100.000 euros per quatre anys, és a dir, aproximadament uns 25.000 euros anuals. I el contracte serà prorrogable per dos anys més al mateix preu. Aquest concepte haurà de permetre la vigilància de l’espai natural els set dies de la setmana i com a mínim 7 hores cada dia durant la temporada baixa i 8 hores diàries els mesos de juny a setembre.

 

Actualment aquest servei ja s’està oferint però mitjançant un contracte menor. A partir de l’estiu està previst que ja sigui l’empresa guanyadora del contracte la que es faci càrrec de la guaita i el manteniment de l’espai natural protegit. De fet, a principis d’any hi va haver polèmica perquè el parèntesi entre la l’antiga i la nova contractació va deixar algunes escenes d’incivisme a la zona.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles