El Voluntariat per la Llengua es reuneix aquest dijous al Centre Social

15 de febrer de 2016


La trobada es farà de les set de la tarda a dos quarts de nou i servirà per posar en comú les parelles lingüístiques

El Voluntariat per la Llengua es reuneix aquest dijous al Centre Social. La trobada es farà de les set de la tarda a dos quarts de nou i servirà per posar en comú les parelles lingüístiques. Aquestes reunions mensuals del Voluntariat per la Llengua són tertúlies obertes a tota la població  que vulgui conversar en català d'una manera informal i distesa.

 

D’altra banda, també dijous, però a les cinc de la tarda i al Centre Violeta, s’oferirà una sessió informativa càrrec del Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf, amb l'objectiu de facilitar el coneixement i l'ús de la llengua catalana a les dones de la comarca, a través dels diferents programes que ofereixen.

 

Existeixen diferents possibilitats per aprendre i parlar el català, accedint a cursos per a adults, des del nivell inicial, i/o participant en el programa Voluntariat per la llengua per aquelles persones que ja tenen coneixements bàsics. L'objectiu d'aquesta xerrada és conèixer les necessitats i inquietuds de les usuàries per fer una oferta formativa el dijous a la tarda.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles