L’ordre del dia del ple recollirà 10 mocions dels grups municipals

12 de febrer de 2016


És la part més destacada de la sessió que està previst que es reuneixi dimarts que ve a les 18.30. El ple es podrà seguir en directe com sempre a Ràdio Cubelles.

Finalment, dels 19 textos que es van presentar dimarts a la comissió informativa, han passat a ser 10 les mocions que es debatran dimarts que ve al ple. Les temàtiques són variades i van des de la senyalització del tanatori, a la millora del transport públic, la instal·lació de corre-cans o l’impuls d’una pressupostos participatius. 

 

El PSC també ha presentat, entre d’altres, un text que reclama més senyalització del tanatori que hi ha al municipi i un altre per la creació d’una comissió de patrimoni que treballi sobre el projecte de Can Travé. L’agrupació Cubelles Si Es Pot ha redactat una moció en suport de la igualtat del col·lectiu LGTBI i la implementació de la llei catalana dels drets d’aquest col·lectiu. Aquestes són només algunes de les 10 propostes que es debatran en el proper ple previst pel mes de febrer.

 

L’ordre del dia oficial ja està disponible al web cubelles.cat i a banda de les mocions també inclou una renovació dels estatuts del consorci i el padró d’habitants a data 1 de gener de 2015.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles