Oberta la convocatòria per a l'obtenció de certificats de català de la Direcció General de Política Lingüística

11 de febrer de 2016


El termini de presentació de sol·licituds d’inscripció es tancarà el 24 de febrer de 2016

Oberta la convocatòria per a l'obtenció de certificats de català de la Direcció General de Política Lingüística. El termini de presentació de sol·licituds d’inscripció es va obrir el 5 i es tancarà el 24 de febrer de 2016. El sistema de certificats de la Direcció General de Política Lingüística permet acreditar cinc nivells de competència lingüística en català, a efectes d'aprenentatge de la llengua, treball (tant a l'administració pública com al món socioeconòmic), estudis o simplement per interès personal. Abans de fer la inscripció es recomana que es consultin els objectius i els continguts de les proves. Es poden presentar a les proves les persones que tinguin 16 anys o més en el moment de realitzar-les. Per inscriure-s’hi no hi ha cap requisit de titulació prèvia i poden fer-ho totes les persones que vulguin obtenir qualsevol dels certificats que s'ofereixen independentment del sistema d’aprenentatge que hagin seguit (cursos, autoaprenentatge...). Una persona pot inscriure’s a diversos certificats en una mateixa convocatòria. Els exàmens consten de dues parts: la prova escrita i la prova oral. La data de la prova escrita és única per a tothom i s’estableix en la resolució de convocatòria. La data, l’hora i el lloc de les proves orals es comuniquen el mateix dia de la prova escrita, en el mateix local d’examen.

 

Escolta l'entrevista a l'Ana Bertrán, Tècnica del Consorci per a la Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf

 

D'altra banda, a través del facebook del Consorci per a la Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf es pot participar del concurs per guanyar el llibre “El pallasso Charlie Rivel” de Joan Solé i Jové. El concurs té l’objectiu de donar a conèixer la vintena d’establiments col·laboradors de Cubelles. Aquests establiments han adquirit el compromís de garantir que les persones que vagin al seu establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat. Qualsevol persona pot utilitzar aquests negocis per practicar el català quan va a comprar, si en té ganes i no gaires ocasions per posar en pràctica els seus coneixements de català.

 

Per a participar del Concurs d'establiments col·laboradors cal respondre aquestes preguntes:

  • Com es diuen les perruqueries de Cubelles adherides a la xarxa d'establiments col·laboradors?
  • En quin establiment col·laborador podeu comprar material de ferreteria?

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles