Ràdio Cubelles, el Centre Violeta i l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, uneixen forces per oferir properament un programa radiofònic

10 de febrer de 2016


El primer pas serà un taller per començar a preparar com haurà de ser aquest programa radiofònic

Ràdio Cubelles, l’espai Violeta i l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, uneixen forces per oferir properament un programa radiofònic que difongui les activitats i els continguts que sorgeixin d’aquest espai municipal. El primer pas serà un taller per començar a preparar com haurà de ser aquest programa radiofònic. En aquest sentit, l'emissora municipal oferirà aquest dijous un taller formatiu al Centre Violeta.

 

L’objectiu és que el centre tingui un espai propi a la ràdio local. Des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat s’ha fet una crida perquè les persones interessades participin d’aquesta primera trobada. Des del Consell de les Dones tenen clar que volen disposar d’un equip de persones que a través d’aquest programa de ràdio apropi els continguts d’interès relacionats amb el Centre, les polítiques d’igualtat, els actes relacionats amb les dones de Cubelles i les informacions a nivell local o comarcal que es considerin d’interès.

 

A banda d’això, des de la Regidoria s’ha impulsat un Taller de Comunicació professional que comença aquesta tarda a les 17 h i que els hi donarà eines per a la elaboració de programa. Anirà a càrrec de Charo Hesse, psicòloga i especialista en desenvolupament personal i professional. L’objectiu d’aquesta formació és millorar la competència comunicativa, tant en les relacions personals com professionals, a través de conèixer i començar a aplicar eines senzilles, d’una forma activa i engrescadora. En aquesta ocasió s'introduiran tècniques per elaborar guions de comunicació per mitjans, com per exemple, per col·laborar en un programa de ràdio.

 

Per a més informació cal adreçar-se al correu electrònic: igualtat@cubelles.org o al tel. 93 895 14 06

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles