El Cubell demana disculpes per retirar-se de l’organització del Carnaval

4 de febrer de 2016


Malgrat tot sortiran amb la carrossa de l’Ajuntament que comptarà amb tota mena d’autoritats locals. Un concurs a la plaça del Mercat servirà per escollir el Rei Carnestoltes d’aquest any.

El Cubell demana disculpes per retirar-se de l’organització del Carnaval. Malgrat tot sortiran amb la carrossa de l’Ajuntament que comptarà amb tota mena d’autoritats locals. Un concurs a la plaça del Mercat servirà per escollir el Rei Carnestoltes d’aquest any. Una de les decisions que s’han pres ha estat que sigui a través d’un sorteig públic que es decideixi qui presenta el sermó, segons ha explicat Xavi Toscano, portaveu del Cubell en una entrevista a Ràdio Cubelles.

  

 

Per la seva banda, l'alcaldessa i la regidora de Cultura s'han ofert per ser les Reines Carnestoltes i han provocat una greu crisi de govern.

Segons una nota de premsa de l'Ajuntament que reproduïm a continuació, les dues dones del govern de Cubelles s'ofereixen per ocupar el tron de Sa Majestat Carnestoltes i esdevenir Reines Carnestoltes.

 

Nota: 

 

L’alcaldessa i la regidora de Cultura s’ofereixen per ser les Reines Carnestoltes i provoquen una greu crisi de Govern

 

La reacció del Cubell posiciona les dues edils en contra dels mascles de l’equip de Govern

 

Davant les mostres d’indignació i rebuig que ha experimentat la notícia d’ahir segons la qual el Cubell no faria el sermó del Carnestoltes i que la posició del govern d’obrir un concurs públic obert a totes les entitats del poble tampoc no ha estat gaire ben rebuda per aquells que no creuen en la popularitat i pluralitat d’aquesta festa, les dues dones del govern cubellenc s’ofereixen per ocupar el tron de Sa Majestat Carnestoltes, fer elles el terrible sermó on repassaran de dalt a baix l’actualitat política de la vila i esdevenir enguany les Reines del Carnaval.

 

Després de deliberar-ho molt, les àrees d’Alcaldia i Cultura han decidit que, en comptes d’acabar la rua als jardins de Can Travé, aquest any s’acabarà al Parc del Prat, sota la Tèrmica, per tal de facilitar l’evacuació a altres pobles dels grups participants d’altres municipis i, al mateix torn, posar-ho més fàcil als grups cubellencs que diuen estimar-se molt la vila però que no solen acabar mai la nit a Cubelles, malgrat la seva extensa i variada oferta d’oci nocturn.

 

La decisió s’ha pres després d’una assemblea en què només han participat les dues edils, Rosa Fonoll i Ester Pérez, i, després de tres desempats, han decidit tirar endavant la iniciativa en contra de la resta de companys, que ja han avançat la possibilitat de sortir del Govern i deixar les dues regidores soles al capdavant de l’Ajuntament. Finalment, l’Alcaldessa i la responsable de Cultura han mostrat la seva incredulitat pels cartells anunciadors del Rei i la Reina del Carnaval i han declarat no saber “si aquests del Cubell són més cupaires o, veient les performances que organitzen darrerament, més ciutadanets...”. 

 

Totes les entrevistes i continguts sobre el carnaval les podreu tornar a escoltar a l’espai dedicat al Carnaval.


 • RÀDIO A LA CARTA
 • L'informatiu
 • DADES CORONAVIRUS A CUBELLES
 • DADES D'ATUR REGISTRAT CUBELLES 2010-2020
 • Butlletins correu
 • col·labora
 • RÀDIO CUBELLES APP
 • història eleccions 1970-2019
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles