Cubelles acollirà la primera cursa d'orientació de la Lliga del Penedès

29 de gener de 2016


Es tracta també de la primera prova d’aquesta disciplina esportiva que s’organitza a Cubelles.

El dia 20 de març ha estat la data escollida per estrenar a Cubelles una cursa d'orientació. A més a més, serà la que doni el tret de sortida a la 3a Lliga de Curses d'Orientació del Gran Penedès, coordinada per l'associació Correm per la Terra.

 

Les curses d'orientació són competicions camp a través, contra-rellotge i sense un itinerari preestablert, però amb l'obligació de passar pels controls assenyalats a un mapa. El mapa és desconegut pels participants fins al moment de la sortida. 

 

En la cursa cubellenca del 20 de març està previst que hi participin entre 100 i 150 corredors que hauran de descobrir fins a 29 fites situades en una àrea compresa entre Mas Trader i el parc del Foix. Precisament a Mas Trader està previst que s'hi situï la sortida de la cursa.

 

A banda de Cubelles, també i participen d’aquesta tercera Lliga de curses d'orientació Gran Penedès poblacions com Vilafranca, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Sant Pere de Ribes o un pel més llunyanes com Font-Rubí, Sant Pere Molanta o Sant Pere de Riudebitlles.

 

Les inscripcions encara no estan obertes però es pot trobar més informació a la web habilitada per aquesta cursa que és: http://cubellesorienteeringexperience.blogspot.com.es/

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles