La regidoria de Serveis Socials estudia un nou local per habilitar el magatzem pel banc d’aliments

19 de gener de 2016


El regidor Joaquim Macià descarta el lloc que s’ha fet servir fins ara al Cinema Mediterrani i assegura que el projecte passa per traslladar el magatzem a un espai propietat municipal

 

Amb l’últim lliurament extraordinari que es va fer per Nadal aquell magatzem ha quedat buit i ara el govern ja té previst el seu trasllat a un espai que sigui propietat municipal. Segons Joaquim Macià, el cinema Mediterrani no reunia els requisits necessaris. A més, el regidor de Serveis Socials no pot assegurar la continuïtat del lloguer d’aquest local en un futur a causa del descens d’ingressos; i, per aquest motiu, ja han pensat en una alternativa que, a més, es podrà adequar amb l’ajuda que l’Ajuntament va rebre d’una entitat financera. A més a més, en la legislatura anterior l’Ajuntament va adquirir uns frigorífics que havien de donar servei a Serveis Socials i garantir el bon estat dels aliments frescos. Segons el regidor Joaquim Macià, el Cinema Mediterrani no estava preparat per tenir una instal·lació d’aquest tipus.

 

En tot cas, aquest mateix 2016 segons Joaquim Macià, es treballarà per a la posada a punt d’un local propietat de l’Ajuntament perquè pugui servir com a punt de lliurament de l’ajuda alimentària municipal. De moment, el regidor no ha volgut descobrir quin espai municipal serà el que es destinarà a aquest ús concret.

 

Declaracions del regidor de Serveis Socials, Joaquim Macià. 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles