La VII Fira de Nadal de Cubelles arriba a Cubelles els dies 12 i 13 de desembre

11 de desembre de 2015


El nucli antic acollirà un centenar de parades que vendran productes típics de les dates nadalenques com ara d’artesania i d’alimentació. Hi haurà una àmplia oferta d’activitats familiars nadalenques

La VII Fira de Nadal de Cubelles arriba a Cubelles els dies 12 i 13 de desembre. Un centenar de parades posaran a la venda productes típics de les dates nadalenques com ara d’artesania i d’alimentació. Des d’elements d'ornamentació a material adient per a confeccionar els pessebres tradicionals o complements artesanals de tot tipus que poden funcionar bé com a regal o com ho poden ser les garlandes, les figures de pessebre, els arbres de Nadal, entre d’altres. La Fira de Nadal tindrà lloc aquest cap de setmana al nucli antic de Cubelles, amb la finalitat de fomentar el comerç local, segons ha explicat el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra.

 

Hi haurà una àmplia oferta d’activitats familiars. Des de teatre a fer cagar el tió de Nadal d'una manera itinerant, així com la presència del Pare Noël i els Reis d’Orient que recolliran cartes dels infants. Des de la Regidoria de Turisme, comerç i fires, a més, es vol conscienciar la població de la importància de consumir de manera responsable, motiu pel qual ha preparat uns tallers gratuïts per a nens i adults.

 

Incrementar la decoració de la fira ha estat un altre de les novetats d’aquesta edició. En aquesta ocasió s’han instal·lat dos estructures d’arbres sostenibles davant la porta del Centre Social i a la plaça Balmes que podran ser decorats pel públic assistent.El dia de la inauguració, s’estrenarà una decoració nadalenca a la plaça de la Vila, en col·laboració amb l’empresa Jardiland, consistent en un parterre especial per a l’ocasió i l’afegit d’un ninot de neu. L’ornamentació, a excepció del ninot, es mantindrà fins al dia de Reis. També cal destacar que hi haurà un pessebre monumental que quedarà instal·lat fins el dia de Reis a l’entrada del Centre Social.

 

A més, com a novetat aquest any, la plaça del Castell acollirà una granja de rèpliques d’animals de grandària real amb la intenció que els infants amb les seves famílies puguin fotografiar-se. La setena edició de la fira inclou nombroses activitats promogudes des de les entitats i comerços locals. Des de diverses exhibicions, coreografies i disciplines de balls a cant coral i nadales. De fet, el Cor l'Espiga col·labora amb la Fira de Nadal de Cubelles. Dissabte l'entitat farà una pre estrena de la coral infantil a les 17h, a la plaça del Centre Social. Mentre que diumenge serà el torn dels cantaires veterans del Cor l’Espiga que oferiran un petit repertori de nadales. Serà a partir de les 12 del migdia, davant de l’església Santa Maria. També, des de la carpa de l'Ajuntament es farà el sorteig de tres paneres de Nadal.

 

A més, durant tot el circuït de la fira hi hauran atraccions per a la canalla. En quant a la part solidària, l’associació AMICU farà un recapte d’aliments durant els dos dies i Cubelles Som Tots i l’entitat motorista AMAR recolliran joguines.

 

La programació es pot consultar a través del web de l’Ajuntament.

 

 Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires

 

Les entrevistes de les primeres valoracions de la Fira de Nadal dels paradistes i participants


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles