Els projectes d’ocupació han donat servei a 13 persones a Cubelles

4 de desembre de 2015


El Consell Comarcal ha presentat les dades de l’impacte dels plans que s’han desplegat als municipis. Aquí a la vila, durant aquest any els projectes han ajudat a trobar feina a 8 joves i s’han contractat 5 persones en situació d’atur de 45 anys o més.

Els projectes d’ocupació han donat servei a 13 persones a Cubelles. El Consell Comarcal del Garraf ha presentat les dades de l’impacte dels plans que s’han desplegat als municipis. Aquí a la vila, durant aquest any els projectes han ajudat a trobar feina a 8 joves i s’han contractat 5 persones en situació d’atur de 45 anys o més.

A Cubelles durant el 2015 també s’ha fet una prospecció en 18 empreses del municipi. El regidor d’Empresa, Emprenedoria i Ocupació, Narcís Pineda, considera necessaris aquests plans per poder generar llocs de feina. Pineda també s’ha mostrat disposat a mantenir i incrementar aquests projectes mitjançant el Consell Comarcal.

 

En total, el Consell Comarcal ha invertit durant el 2015 més de 460.000 euros en els plans d’ocupació que s’han fet a Cubelles, Canyelles, Olivella, Sitges i Sant Pere de Ribes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles