L’oposició critica el que considera un ús propagandístic de la reunió amb el govern sobre l’autobús urbà i la contaminació del Foix

2 de desembre de 2015


Almenys fins ara el PSC, CIU, PP, Cubellencs i Guanyem s’han mostrat públicament molestos per l’ús intencionat que ha fet el govern de la reunió que van tenir la setmana passada.

El PSC acusa al govern de manipular i publicar una informació tendenciosa, CIU considera que el govern va convocar una reunió que no va servir per res i Cubellencs FIC assegura que el govern no va aportar cap novetat per poder valorar. Per part de Guanyem Cubelles, ha fet arribar un comunicat on expliquen que el govern no té intenció d’ampliar el servei de l’autobús urbà.

Tot plegat ha fet que els partits convoquin una roda de premsa per expressar el seu malestar aquest dimecres a la tarda on s'ha sumat el PP.

El regidor del PSC José Manuel Écija ha valorat la informació que ha publicat l’Ajuntament com un intent d'explicar la reunió de la setmana passada d'una manera diferent de la que van veure els grups de l'oposició. El PSC també critica que la fotografia que il·lustra la nota de premsa publicada per l’Ajuntament és una fotografia d’un ple municipal. I d’aquesta manera ja ha sortit publicada en alguns mitjans de comunicació més enllà de la web de l’ajuntament.

A part del PSC, d’altres partits també s’han mostrat molestos per la informació que ha publicat l’Ajuntament sobre la reunió. La regidora de CIU, Noemí Cuadra, ha fet dos tuits on critica que a la reunió no hi va haver cap informació nova que els partits no coneguessin, ni es va arribar a cap acord i que, segons Noemí Cuadra, per tant, no era motiu de cap notícia. 

En el mateix sentit, la regidora Anna Martínez, de Cubellencs FIC, ha lamentat que el govern malgasti el temps en una reunió on no es pot avançar en cap direcció. 

I Guanyem Cubelles ha fet arribar un comunicat a Ràdio Cubelles on donen la seva visió de la reunió. Segons aquest grup municipal, el govern no vol millorar el servei de bus urbà. Guanyem considera que a la reunió els regidors de govern van argumentar que el contracte actual no es podia ampliar i, des del seu punt de vista, es tracta d’un servei públic que sí que pot tenir modificacions si l’Ajuntament ho demana.

 

Roda de premsa amb els regidors José Manuel Écija (PSC), José Ramon Palomo (PP) i Anna Martínez (Cubellencs FIC).

 

 

Entrevista a José Manuel Écija del PSC

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles