Setmana de preinscripcions per a dos cursos del SOLC

3 de novembre de 2015


El servei municipal proposa una formació de monitors de lleure infantil i juvenil i un curs per a controladors d’accés que es faran entre els mesos de novembre i desembre.

De dimecres a divendres s’obren les preinscripcions dels cursos del SOLC. L’ajuntament proposa una formació de monitors de lleure infantil i juvenil i un curs per a controladors d’accés.

En el cas del curs de monitors va destinat a persones en recerca de feina, prioritàriament residents a Cubelles i inscrites al SOLC, interessades en desenvolupar tasques d’educació en el lleure infantil i juvenil. És un curs intensiu de 310 hores de les quals: 100h presencials, 25h a distància, 25h treball, 160h pràctiques. Aquest curs s’impartirà del 16 de novembre al 17 de desembre al Centre Social i té un preu de 35 euros.

L’altra opció que presenta el SOLC és la d’un curs per a controladors d’accés. En aquest cas es tracta d’un curs intensiu de 60 hores de les quals: 35h mòdul de coneixements i 25h mòduls pràctics. Una formació que s’impartirà entre el 30 de novembre i el 22 de desembre en un centre de formació de Vilanova i la Geltrú i té un preu de 10 euros.

Les preinscripcions per als dos cursos es podran fer a través de l’OPIC els dies 4, 5, 6 i 7 de novembre (horari de 9 a 14:30h i dijous també de 17h a 19:30h).

D’altra banda, aquesta setmana comença la segona edició del programa Trobem Camins amb Futur que s’allargarà fins al 17 de desembre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles