La SAREB o banc dolent té 23 habitatges buits a Cubelles

23 d'octubre de 2015


L’última campanya de la PAH porta per títol “La Sareb és nostra” i interpel·la el banc que es va quedar amb els anomenats “actius tòxics” d’altres entitats financeres.

A Cubelles a dia d’avui la SAREB compta amb 23 habitatges repartits per tots els barris del poble. Concretament a la zona de Les Salines i La Gavina sumen 5 habitatges, també n’hi ha cinc al Nucli Antic i 5 més a Mas Trader. La SAREB també té 2 habitatges en cadascun dels barris de la Mota, Barri de Mar, al sector Bardají i a l’Eixample.

L’última campanya de la Plataforma d’afectats per la hipoteca porta per títol “La Sareb és nostra” i interpel·la el banc que es va quedar amb els anomenats “actius tòxics” d’altres entitats financeres. Segons la PAH, aquests habitatges buits s’han pagat amb diners públics i així i tot estan buits. Dins d’aquesta campanya anomenada “La Sareb és nostra” hi ha una pàgina web amb un mapa interactiu on es poden consultar tots els habitatges que són propietat d’aquest banc. 

La campanya de la PAH ja ha rebut en poques hores l’amenaça de denúncia de la SAREB que exigeix un canvi en el disseny perquè imita la marca i la imatge gràfica de l’entitat financera. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles