Derrota a l’últim minut del primer equip del CF Cubelles en la primera jornada de lliga

8 de setembre de 2015

Derrota a l’últim minut del primer equip del CF Cubelles en la primera jornada de lliga. L’equip entrenat per Javier López Llata va caure per 1 a 2 en el derbi comarcal contra la Joventut Ribetana que es va disputar aquest dissabte a la tarda al municipal Josep Pons i Ventura.

El partit va ser força igualat i no es va decidir fins a l’últim minut. De fet, la Joventut Ribetana es va avançar al minut 15 però el CF Cubelles va reaccionar de seguida i només un minut més tard, al minut 16, en Pere Magaña va marcar el gol de l’empat a un. Amb tots dos equips defensant-se amb molta solidesa, el partit va arribar a la segona part. Aleshores, tots dos equips van tenir les seves oportunitats però sense encert. Malauradament pels cubellencs, al minut 89 la Joventut Ribetana va aconseguir un gol que amb només un minut de marge, el CF Cubelles ja no va poder contrarestar.

Amb aquesta derrota, el primer equip del CF Cubelles comença la temporada a la part baixa de la classificació del grup 12 de tercera catalana. Aquest cap de setmana, el CF Cubelles visitarà el camp del Sant Pere Molanta, que aquesta setmana ha empatat a 2 contra l’Anoia. En la tercera jornada, el CF Cubelles tornarà a disputar un derbi comarcal a casa, en aquest cas contra la UE Sitges.