La Cursa de la Verema Puig de Tiula va tancar la cinquena edició amb un nou èxit de participació

7 de setembre de 2015

Tant la cursa de 10km com la de 22km van comptar amb un bon nombre de corredors.

La Cursa de la Verema Puig de Tiula va tancar la cinquena edició amb un nou èxit de participació. Tant la cursa de 10km com la de 22km van comptar amb un bon nombre de corredors.

Pel què fa als més ràpids, en la cursa de 22km van creuar la meta junts el primer i el segon, en Xevi Guinovart, qui ja ha guanyat en altres edicions, i en Carlos Mantero. Tots dos van completar l’exigent circuit de muntanya amb un temps de 2 hores i un minut. El tercer classificat en la modalitat de 22 km va ser el David Salomó amb 2 hores 3 minuts 47 segons. En el podi femení de la cursa de 22 km, Gemma Raventós va ser la primera amb 2 hores 40 minuts, seguida de Neus Gimènez amb 2 hores 45 i enganxada la tercera, Carla Delgado amb 2 hores 45 minuts i 22 segons.

A la cursa de 10 km es van imposar dos corredors molt joves, de categoria júnior. En primer lloc en Josep Morales amb 37 minuts 49 segons i després en Joan Sella, també júnior, que va acabar el recorregut de 10 km en 38 minuts i 15 segons. El tercer lloc va ser finalment per un màster 40, l’Antonio Redondo qui va arribar en 38 minuts 57 segons. Pel que fa a les noies, les de categoria júnior també es van imposar en els 2 primers llocs. D’una banda, Gisela Carrión amb 44 minuts i 42 segons, i en segon lloc, Mercé Guerra, també júnior i que va arribar amb 46 minuts i 13 segons. La tercera dona en creuar la meta va ser la Núria Quiroga amb 49 minuts i 30 segons.

Totes les classificacions es poden consultar a la pàgina puigdetiula.cat.