El govern anuncia una ampliació del Club de la Feina en els propers mesos

19 d'agost de 2015


Sobre el tancament del servei del Club de la Feina al mes d’agost, el regidor ha dit que s'ha respectat la decisió presa per l’anterior govern

El portaveu de l’Ajuntament, José Manuel Ardila ha anunciat l’ampliació del Club de la Feina.  Des de la regidoria d’Ocupació l’objectiu és ampliar en els propers mesos la seva obertura amb un horari més ampli, de dilluns a divendres, i donant noves eines als usuaris que cerquen feina. Sobre el tancament del servei del Club de la Feina al mes d’agost, el regidor ha volgut aclarir que el nou govern ha respectat la decisió presa per l’anterior govern. I, en aquest sentit, diu que entenen i respecten la decisió presa per l’anterior govern donat que el tancament del servei del Club de la Feina està justificat, en l’atorgament de les vacances del personal aprovades dins el termini establert 31 de març, tenint en compte la davallada d’usuaris del servei  en aquesta època estival, i seguint la tendència del que fa la resta de serveis de la comarca.

El portaveu municipal també ha volgut aclarir que només està tancat el Club de la feina, però que el personal del SOLC continua treballant, realitzant la resta de tasques del servei. I ha afegit també que encara que el Club de la feina aquest mes d’agost no tingui atenció personalitzada per vacances del personal, sí que es poden utilitzar les seves eines.

 

El Servei d'Orientació Laboral de Cubelles (El SOLC) disposa d’una borsa de treball per tal de facilitar a les empreses els/les candidats/es més apropiats a les seves necessitats. El SOLC facilita també un espai per a totes aquelles persones que estan buscant feina a través del Club de la feina (que és un servei que s’ofereix als demandants de feina), i que està ubicat a l’Espai Jove. Des de la Regidoria de Dinamització Econòmica, Emprenedoria i Empresa gestionen ajuts a la Creació d'Empreses i Activitat Econòmica. Bonificacions i excepcions fiscals per la creació d'empreses i ocupació. A més, el SOLC ofereix un servei de gestió d'ofertes adreçat a empreses. Fan d’intermediació entre oferta i demanda de treball amb l’objectiu de facilitar a les empreses els candidats i les candidates més adients per cobrir les vacants. Finalment, des del SOLC s’ofereix formació a persones en situació d’atur, a treballadors i a autònoms amb la finalitat d’adaptar els seus perfils professionals a les noves demandes del mercat de treball i ajudar a aconseguir una major competitivitat.

 

El SOLC està al Passeig Narcís Bardají, 12

Telèfon: 938951182

Fax: 938956316

E-mail: solc@cubelles.org

Web: www.cubelles.cat

Horari: Dilluns, dimecres i divendres, de 10h a 13h

 

Escolta l'entrevista amb el portaveu de l'Ajuntament, José Manuel Ardila


 • RÀDIO A LA CARTA
 • L'informatiu
 • DADES CORONAVIRUS A CUBELLES
 • DADES D'ATUR REGISTRAT CUBELLES 2010-2020
 • Butlletins correu
 • col·labora
 • RÀDIO CUBELLES APP
 • història eleccions 1970-2019
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles