Ramon Gómez, pronunciarà el pregó de la Festa Major de Cubelles 2015, aquest divendres

13 d'agost de 2015


La Comissió de Festes ha apostat per consolidar un tipus de pregó institucional, que es podrà escoltar aquest divendres des del Centre Social, després dels morterets de les 12:00h

Ramon Gómez és el pregoner de la Festa Major de Cubelles 2015. Ser pregoner li fa molta il·lusió. Creu que forma part de la cultura popular de Cubelles i el que més li agrada són les arrels i les tradicions de Catalunya. Per això reivindica el paper de la cultura, afirmant que si un poble té arrels, tradicions i costums, sempre tindrà la seva identitat. Aquestes són algunes de les declaracions que podem llegir al llibre del programa de la Festa Major de Cubelles.

 

En Ramon de Cal Baró, tal i com és conegut, forma part de l’organització dels actes del 250 aniversari del Campanar de Cubelles. L’any passat va sortir amb les gitanes i enguany s’estrenarà amb els grallers de l’Agrupació. És col·laborador de Ràdio Cubelles parlant d’excursionisme al “Caminant es fa camí”. Durant molts anys ha col·laborat amb l’organització de la cavalcada de reis i les caminades de Cubelles a Montserrat. Ha estat cantaire del Cor l’Espiga, actor en el quadre dels Pastorets, regidor de Cultura, jutge de Pau... 

 

La Comissió de Festes ha apostat per consolidar un tipus de pregó institucional que l’any passat va ser un èxit i es tornarà a fer al matí, després de la gran acollida que va tenir l’any passat en canvi de format, amb l’ex alcalde i historiador local Joan Vidal. L’acte tindrà lloc al Centre Social, serà obert al públic i s’emetrà en directe per Ràdio Cubelles i Canal Blau TV. Els dos mitjans de comunicació donaran suport un any més a la Festa Major. Ràdio Cubelles, amb la locució d'Àngels Fuster i Marc Torres, emetrà un programa especial divendres a les 11h. que inclourà entrevistes i el pregó. Canal Blau també emetrà en directe el pregó (en diferit el 14 d'agost a les 16h. i 15 d'agost a les 11.30h.).

 

A la cercavila de la tarda, Canal Blau TV oferirà un programa especial en directe amb l'exhibició de les colles de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles, amb la locució de Jordi Martí i els comentaris d'Anna Morcillo (en diferit el 14 d'agost a les 21h. i 15 d'agost a les 12.30h. i 16.30h). Ràdio Cubelles connectarà amb la televisió comarcal per emetre per FM i on line aquesta cercavila.

 

En motiu de la Festa Major de Cubelles, les oficines d’atenció a la ciutadania i els serveis municipals estaran tancats al públic des de les 12h. del 14 d’agost fins el dilluns 17 d’agost (festiu local) ambdós inclosos.Es mantindrà oberta l’oficina de Turisme de la platja i la comissaria de la Policia Local.

 

L’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria de Cultura, i la Comissió de Festes vol agrair la tasca de totes les entitats i col·lectius en l’organització d’actes de la Festa Major. Així mateix anima a tots els cubellencs, cubellenques i visitants a gaudir d’una bona Festa Major i compartir les seves experiències a les xarxes socials amb l’etiqueta #fmcubelles15.

 

Escolta l'entrevista amb Ramon Gómez, pregoner de la Festa Major de Cubelles 2015


 • DADES CORONAVIRUS A CUBELLES
 • DADES D'ATUR REGISTRAT CUBELLES 2010-2020
 • L'informatiu
 • Butlletins correu
 • col·labora
 • RÀDIO A LA CARTA
 • RÀDIO CUBELLES APP
 • història eleccions 1970-2019
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles