El govern admet que l’empresa del cementiri ha incomplert els seus compromisos

30 de març de 2015


L’ajuntament ha obert diversos expedients a l’empresa Jarque Construccions i serveis 2009 per no haver complert amb les exigències del plec de clàusules que regeixen la concessió que van guanyar al mes de setembre. Per aquest motiu, l'ajuntament ja ha començat el procediment que podria acabar amb la rescisió del contracte.

 

 

Els incompliments de l'empresa que gestiona el cementiri municipal es repeteixen des de pocs dies després de fer-se'n càrrec, ara fa uns set mesos. El regidor de sanitat, Pere Lleó, ha admès que l'última inspecció serà la definitiva per decidir l’extinció del contracte.

Pere Lleó, regidor de sanitat, ha reconegut que l’empresa no ha comprat l’elevador que havia d’adquirir tal com concretava el plec de clàusules del servei del cementiri.

El regidor de Sanitat, Pere Lleó, ha assegurat a Ràdio Cubelles que properament el cap dels serveis tècnics farà una última inspecció per saber si l’empresa Jarque Serveis i Construccions 2009 compleix amb el plec de clàusules i en cas contrari començarà el procediment per rescindir el contracte. El regidor Pere Lleó ha justificat la prudència amb què ha actuat l’ajuntament des que van començar a detectar els incompliments de l’empresa. Segons Pere Lleó, per no haver de pagar una indeminització, calia fer tots els passos necessaris abans de procedir a la rescisió.

En cas que es rescindeixi el contracte, Pere Lleó, ha explicat que el cementiri continuarà funcionant tan aviat com sigui possible, primer amb un contracte menor i després, amb una nova concessió que segons el seu punt de vista ja hauria de ser a llarg termini.

L' empresa Jarque Serveis i Construccions 2009 que es va fer càrrec al setembre del servei del cementiri municipal va causar polèmica ja en el primer enterrament que va gestionar. Es va trencar una làpida davant dels familiars i es va fer evident la inexperiència dels operaris que se’n van fer càrrec. L’empresa va admetre alguns errors i va demanar temps a l'ajuntament per posar-se al dia. Amb el temps, els usuaris i l'ajuntament han detectat que no han arribat les millores que van prometre. El contracte que l’empresa Jarque Serveis i construccions 2009 va guanyar al setembre era per 2 anys amb possibilitat de pròrroga per 2 anys més per un preu que ronda els 40.000 euros anuals.

   • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora