El Ple ordinari del mes de febrer va aprovar tots els punts de l’ordre del dia

23 de febrer de 2015


La sessió també va incloure una moció per lluitar contra la pobresa energètica i l’actualització de les tarifes dels taxis

El Ple ordinari del mes de febrer va aprovar tots els punts de l’ordre del dia. La sessió també va incloure una moció per lluitar contra la pobresa energètica i l’actualització de les tarifes dels taxis. El Ple municipal ordinari corresponent al mes de febrer celebrat el dia 17 a la sala d’exposicions del Centre Social va finalitzar amb l’aprovació de tots els punts de l’ordre del dia, a més d’un punt entrat per urgència i una moció presentada pel PSC.

Abans dels punts de la part resolutiva Prudència Carrasco va prendre possessió de l’acta de regidora del PSC en substitució de Maria Lluïsa Romero. Carrasco es farà càrrec de les regidories d’Ensenyament i Serveis a les Persones. La nova regidora va dirigir unes paraules a tos els assistents, visiblement emocionada. La ratificació del protocol d’actuació davant de possibles situacions d’assetjament laboral a l’Ajuntament de Cubelles, el resum numèric del padró municipal xifrat en 14.881 habitants en data 1/01/14 i l’ordenança municipal de creació, modificació i supressió de terminats fitxers de dades de caràcter personal van ser aprovats per unanimitat dels membres del plenari.

La modificació de pressupost, modalitat suplements de crèdits amb modificació de les bases d’execució del pressupost vigent sobre l’expedient 2222/15 es va aprovar amb el vot favorable de tots el grup, excepte els dos regidors del PP, que es van abstenir. Es tractava de modificar el sistema de subvencions per algunes entitats que s’encarreguen d’organitzar festes populars, va explicar la regidora de Cultura, Noemi Cuadra.

Ana Martínez de l’Entesa per Cubelles va lamentar que aquest tracte no s’hagi donat a totes les entitats malgrat entendre la necessitat de la modificació. Per altra banda, José Manuel Ardila d’Unitat Cubellenca va reconèixer que amb el nou sistema de càlcul de les subvencions algunes entitats els era pràcticament impossible tirar endavant els actes populars, qui reconeixia que s’han de polir alguns aspectes del sistema de subvencions; i a la vegada donava compte que el pressupost total per aquestes entitats s’havia reduït a la meitat. Mentre el PP va ser l’únic grup que es va abstenir en la votació.

L’actualització de les tarifes del servei municipal de taxi va proposar-se a aprovació per urgència al no estar inclosa a l’ordre del dia. La proposta de punt urgent va rebre el vistiplau unànime de tota la Corporació, així com les noves tarifes, que també van rebre el vot favorable de totes les formacions. En aquest punt, entre el públic va poder parlar un dels representats del col·lectiu que va demanar que no s’oblidessin de totes les seves demandes. Finalment, el PSC va presentar una moció per lluitar contra la pobresa energètica que va rebre el suport de tots els grups, excepte el PP, que es va abstenir.

 


 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • RÀDIO CUBELLES APP
 • col·labora
 • Un pas per la Guerra
 • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
 • LA TÈRMICA
 • EL CÍRCOL CUBELLENC
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles