La reforma del Parc de davant de l’escola Charlie Rivel podria inaugurar-se poc després del Carnaval

19 de gener de 2015


S’ha renovat l’arbrat, s’han definit espais de jocs, per a practica d'esport, i de descans

Els joves del taller de grafit de l’Espai Jove seran els encarregats de la decoració de les parets del parc de davant de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, un cop estiguin les obres de remodelació enllestides. Així ho ha explicat Pere Lleó, regidor d’Obres i Serveis en una entrevista a Ràdio Cubelles.

Les obres, que tenen una durada aproximada de dos mesos, afectaran a la totalitat de l'espai, si bé es manté l'estructura en tres nivells amb tres paviments diferenciats. S’ha renovat l’arbrat, s’ha definit un primer espai de jocs; una segon per a practicar esport; i un tercer de descans. Una altra de les prioritats de l'actuació ha estat el d’adequar els accessos a la normativa vigent d'accessibilitat, d'acord amb el Pla d'Accessibilitat municipal.

Aquest parc es fa servir diàriament i per molta gent gràcies a la seva ubicació just davant del centre educatiu. Això n’ha provocat un deteriorament molt notable des fa anys. Tant el veïnat com la comunitat educativa havien demanat la seva adequació, que ha estat possible després de la incorporació de diversos recursos econòmics. L’obra té un cost d’uns 45.000 euros.


  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora