Falsedat documental, prevaricació i abús de poder són les noves acusacions contra Maria Lluïsa Romero després del ple extraordinari

12 de desembre de 2014


L’oposició considera provat que l’ex dirigent socialista va fer obres il·legals i no autoritzables a casa seva coincidint plenament en l’època que va aconseguir el càrrec de regidora d’urbanisme l’any 2004, passant per la legislatura passada, quan va ser alcaldessa, i que en aquesta legislatura, com a primera tinent d’alcalde i regidora de planejament no s’han aturat les obres

Falsedat documental, prevaricació i abús de poder són les noves acusacions contra Maria Lluïsa Romero després del ple extraordinari. L’oposició considera provat que l’ex dirigent socialista va fer obres il·legals i no autoritzables a casa seva coincidint plenament en l’època que va aconseguir el càrrec de regidora d’urbanisme l’any 2004, passant per la legislatura passada, quan va ser alcaldessa, i que en aquesta legislatura, com a primera tinent d’alcalde i regidora de planejament no s’han aturat les obres. De fet, mitjançant les fotografies aèries de l’Institut Cartogràfic de Catalunya es poden veure treballs al domicili de Maria Lluïsa Romero.

A més, l’acusen d’haver enganyat als companys de govern i als tècnics de l’ajuntament amb fotografies manipulades. Per tot plegat els grups de l’oposició consideren que el cas acabarà molt probablement en mans de la fiscalia o d’un jutjat. Així es va expressar el portaveu del PP Luis Alaman, la cap de llista d’Unitat Cubellenca, Rosa Fonoll i la regidora de l’Entesa per Cubelles, Anna Martínez. Per la seva banda, la regidora d’Urbanisme, Lídia Pàmies, va deixar clar que l’expedient s’obre des del govern municipal i com es fa amb tots els casos d’infraccions urbanístiques.

Els grups de l’oposició van retreure que no s’havia comprovat com calia que la documentació de les al·legacions estava manipulada. Per la seva banda, Xavier Grau des del PSC, va considerar que les responsabilitats polítiques ja han estat depurades amb la dimissió de Maria Lluïsa Romero. L’oposició va contestar al PSC que Maria Lluïsa Romero ha declarat en tot moment que la seva marxa és per motius personals i que no havia acceptat mai la gravetat dels fets. La sessió extraordinària no es va tancar amb cap acord ni votació perquè l’ordre del dia no ho permetia. Es desconeix a hores d’ara què farà el govern municipal davant de les noves acusacions de l’oposició. 


  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora