Narcís Pineda serà l’alcaldable d’ICV a Cubelles

9 de desembre de 2014


Aquest migdia s’ha presentat públicament en una roda de premsa i de fet, no ha estat cap sorpresa perquè el de Narcís Pineda era el nom que tothom apuntava com a futur número 1 d’Iniciativa des que Mònica Miquel va dir que ja no continuaria

Narcís Pineda serà l’alcaldable d’ICV a Cubelles. Aquest migdia s’ha presentat públicament en una roda de premsa i de fet, no ha estat cap sorpresa perquè el de Narcís Pineda era el nom que tothom apuntava com a futur número 1 d’Iniciativa des que Mònica Miquel va dir que ja no continuaria.

En la roda de premsa, Narcís Pineda, candidat a l’alcaldia per ICV en les properes eleccions, ha explicat que no tancaran la porta a ningú, però que abans de posar-se en contacte amb altres formacions volen crear un equip de treball propi.

El secretari general de política municipal d’ICV, Lluís Moreno ha acompanyat i ha donat suport a Narcís Pineda en aquesta presentació. També ha explicat que estan preparats per haver de fer front a la feina paral·lela d’unes eleccions catalanes i unes municipals.

Pel que fa a l’experiència de l’actual legislatura a l’Ajuntament, Narcís Pineda considera que ha estat bona perquè els ha permès conèixer com treballen tots els partits del municipi i han aconseguit mantenir l’alcaldia estable quatre anys. Sí que ha confirmat que ICV no tornarà a pactar de cap de les maneres amb el Partit Popular.

I Narcís Pineda, com a alcaldable d’ICV a les eleccions municipals de l’any que ve, també ha explicat que no posarà cap impediment a un Pla General que es faci amb tot el consens i que no participarà en les votacions per les vinculacions familiars.

Pineda ja és actualment un dels dos presidents comarcals de la formació on aquesta legislatura s’ha anat produint un relleu dels líders dels últims anys de cara a les properes eleccions.

Ara un cop confirmat com a cap de llista, s’haurà de veure quina serà l’estratègia de coalicions de Narcís Pineda i també quins acords podria tenir el partit en l’àmbit de tota Catalunya. Cal tenir en compte que els últims mesos s’han organitzat noves propostes d’esquerres al municipi i s’ha llançat la idea de crear una candidatura nova per presentar-se a les eleccions a l’estil de Guanyem a Barcelona.

Escolta la Roda de premsa d'ICV


  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora