Unitat Cubellenca reclama que l’ajuntament desencalli 100.000 euros de la Generalitat per reformar els patis de l’escola Vora del Mar

24 de novembre de 2014


Des de la regidoria d’obres i serveis han admès que tenien prevista una nova partida pressupostària però que, seguint la recomanació d’Unitat Cubellenca, finançaran la reforma amb els diners de la Generalitat.

Unitat Cubellenca reclama que l’ajuntament desencalli 100.000 euros de la Generalitat per reformar els patis de l’escola Vora del Mar i la llar La Draga. El departament d’Ensenyament els va ingressar a l’ajuntament per l’ampliació de la llar d’infants.

El regidor d’Unitat Cubellenca, Txema Ardila, ha explicat a Ràdio Cubelles quina és la proposta que han fet arribar al govern.

Des del punt de vista d’Unitat Cubellenca, un cop s’han assabentat de l’ingrés d’aquests diners de la Generalitat, demanen que ja que hi són, s’inverteixin en aquestes millores que fa anys que reclama la comunitat educativa de l’escola Vora del Mar i la Llar d’infants la Draga.

I la resposta del govern municipal no s’ha fet esperar. Des de la regidoria d’obres i serveis han admès que tenien prevista una nova partida pressupostària però que, seguint la recomanació d’Unitat Cubellenca, finançaran la reforma amb els diners de la Generalitat.

El regidor d’obres i serveis, Pere Lleó, s’ha compromés amb les famílies i les direccions dels centres en posar remei als problemes i considera que gràcies a aquests diners es podrà fer una intervenció més ambiciosa.

La recollida de signatures i la campanya de pressió dels pares i mares, farts de trobar-se amb problemes importants en tota aquella zona quan plou, ha fet reaccionar al govern municipal. Pere Lleó assegura que la seva regidoria s’ha abocat en trobar-hi solucions i ara falta la decisió final dels mateixos centres.

Les obres volen que es facin tan aviat com sigui possible i aprofitant les vacances de Nadal. D’altra banda, la policia local, l’ajuntament i les escoles han traçat un pla alternatiu per tal d’evitar el col·lapse a l’entrada i la sortida del centre quan hi ha ruixats importants. En aquestes situacions s’accedirà al centre per l’entrada del carrer de Charlie Rivel, que és l’únic que no s’inunda.

Enllaç a l'entrevista al regidor José M. Ardila

Enllaç a l'entrvista al regidor Pere Lleó 


  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora