L'Ajuntament respon a les queixes de les famílies del Vora del Mar

15 de novembre de 2014


Aixecar el patí d’infantil i donar-li pendent perquè l’aigua no quedi retinguda durant dies, és la solució que proposa l'Ajuntament. El regidor, Pere Lleó que no ha volgut concretar cap data d’inici d’execució de les obres donat que primer es vol reunir amb l’Ampa i la direcció del Vora del Mar

El regidor d’Obres i Serveis, Pere Lleó ha respost al col·lectiu de famílies del Vora del Mar que aquesta setmana formulava diverses queixes a través d’una campanya de recollida de signatures per les inundacions dels patis. A través d'una entrevista a Ràdio Cubelles, Pere Lleó ha donat com a solució als patis d'infantil, aixecar-los i donar-li pendent perquè l’aigua no quedi retinguda durant dies.

Es tracta d’una actuació ràpida i assequible, ha dit Pere Lleó que no ha volgut concretar cap data d’inici d’execució de les obres donat que primer es volen reunir amb l’Ampa i la direcció del Vora del Mar. A més, els treballs no seran senzills donat que caldrà l’entrada de gran maquinaria a les instal·lacions que hauran de treballar durant dies.

Les famílies estan fartes que la zona d’esbarjo d'infantil quedi inundada durant dies sempre que plou per falta de sistemes d’evacuació. Asseguren que és un problema que s’arrossega des de sempre i que ningú hi ha posat solució. L’altre malestar exposat per les famílies, són les múltiples dificultats que es troben les famílies quan porten als seus fills a l’escola en un dia de pluja intensa. Les famílies han de fer peripècies per poder accedir al centre en un dia plujós. Sobre això, el regidor planteja una solució puntual. De moment, l’Ajuntament proposarà a la direcció del centre, que en col·laboració amb la policia local es coordini l’accés al centre a través d’un porta del centre que dóna al carrer Charlie Rivel.

Segons la regidoria d’Obres i Serveis, els repetits problemes del carrer Millera es deuen a que aquesta via és un punt baix i, per tant, inundable. Una de les darreres actuacions de l’Ajuntament va ser la instal·lació d’unes bombes que ajudessin a minimitzar la problemàtica especialment en les proximitats a la zona escolar de la llar d’infants La Draga i l’escola Vora del Mar. El regidor reconeix que la nova bomba ha millorat el drenatge de l’aigua de pluja però no ha solucionat de sota arrel el problema. El regidor reconeix que és necessari que en un futur es plantegen actuacions de major envergadura recollides al pla director de clavegueram segons el qual es canalitzarien les aigües pluvials directament al torrent de Santa Maria.

L’Ajuntament de Cubelles concretarà les accions que realitzarà en una propera reunió amb l’Ampa i direcció per informar dels futurs treballs que es realitzaran per part de l’Ajuntament i que han de permetre solucionar les acumulacions d’aigua que es produeixen al pati d’infantil.  • L'informatiu
  • RÀDIO A LA CARTA
  • RÀDIO CUBELLES APP
  • col·labora
  • Un pas per la Guerra
  • AGRUPACIÓ BALLS POPULARS
  • LA TÈRMICA
  • EL CÍRCOL CUBELLENC
  • Icone facebook
  • Icone impressora