Continuen els actes de la Festa Major Petita

15 de juliol de 2008


La XXIV Trobada de Gegants, l’any del cinquantenari del seu naixement, centra el programa d’actes

Continuen els actes de la festa major petita de Cubelles. De fet, un dels plats forts de la programació és el tradicional correfoc, previst per al proper divendres, 25 de juliol, amb la participació de les colles de foc tant de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles com de colles convidades. La concentració serà a les 21 hores, a la plaça de la Vila. En quant al seu recorregut s’iniciarà a la plaça de la Vila i seguirà pel carrer Major, carrer de Víctor Balaguer, carrer de Joan Roig i Piera, passeig de Narcís Bardají, carrer d’Àngel Guimerà, plaça de la Font, carrer de Jacint Verdaguer, carrer del Mig, carrer dels Horts, Raval del Torrent i plaça del Mercat on hi haurà l’encesa conjunta de totes les colles. A continuació a la plaça del Mercat tindrà lloc un sopar de germanor organitzat per l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles, amb ball amb l’orquestra La Banda del Drac. La venda de tiquets per al sopar es farà des del Centre Social.
 
Un altre acte tradicional és la Trobada de Gegants de dissabte 26 de juliol, que enguany celebra la seva és XXIV edició, amb la novetat de la celebració de les Noces d’Or de l’Abdon i l’Assumpta. A les 18 h., a la plaça de l’Estació, es farà una exposició dels gegants de Cubelles l’Abdon i l’Assumpta, i al llarg de tot el passeig de Narcís Bardají hi haurà una plantada de totes les colles convidades al 50è aniversari: L’Arboç, La Bisbal del Penedès, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Gegants Vells de Granollers, La Granada, L’Hospitalet de l’Infant, la Colla del Drac d’Or de L’Hospitalet de Llobregat, la colla de Cap-grossos de la Florida de L’Hospitalet de Llobregat, Masquefa, Matadepera, Monistrol de Montserrat, Olivella, Piera, Ripollet, Sabadell, Salou, Sant Cugat del Vallès, Sant Pere Molanta, Sitges, Vilanova ila Geltrú, Rocacrespa (Cubelles) Centre d’Esplai Kitsch i Cubelles. La sortida de la cercavila es farà a les 19 h., fent el següent recorregut: plaça de l’Estació, passeig de Narcís Bardají, carrer d’Àngel Guimerà, plaça de la Font, carrer Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, carrer Gallifa i arribada a la plaça del Mercat on hi haurà una ballada conjunta de totes les parelles de gegants.Tot seguit a la plaça del Mercat, es portarà a terme un sopar de germanor organitzat per la Comissió Gegantera i, seguidament a la plaça, hi haurà ball amb el grup Amarcord amb servei de bar. El punt de venda dels tiquets per al sopar serà el Centre Social.
 
Diumenge, 27 de juliol es faran sardanes amb la cobla Ciutat de Cornellà a partir de les 20 h., al Passeig Marítim, davant de l’Oficina de Turisme. A la mateixa hora, però a la plaça de la Vila, tindrà lloc una actuació de la colla de castells de Sant Pere i Sant Pau, de Tarragona, i els Bordegassos, de Vilanova i la Geltrú. Dilluns, 28 de juliol, els actes seguiran amb un concert a càrrec de Kennet School, una coral i orquestra formada per 104 intèrprets que actuarà a les 20 h. a la plaça de la Vila.
 
Els actes de la Festa Major Petita es tancaran dimecres, 30 de juliol a les 11 del matí a l’església de Santa Maria de Cubelles, amb la tradicional missa solemneconcelebrada amb els sacerdots de parròquies veïnes en honor dels sants patrons de la Vila, Sant Abdon i Sant Senéns. Mentre que a la tarda, cap a les 19 h., a la plaça del Centre Social, hi hauran titelles a càrrec de Guinyol Didó i el 2n Concurs de Truites organitzat per l’Associació d’Hostaleria i Comerç. Les inscripcions per a participar del Concurs cal realitzar-les a la Tintoreria Mareva, Ferreteria Fonoll i l’Oficina de Turisme. Seguidament, a 20:30 h, a la plaça del Centre Social, es farà un concert de gralles amb les colles Macabeus, Llunàtics i Marcets.


 • L'informatiu
 • CONEGUEM REGIDORS 2019
 • CIRC ESTIU
 • TEEN CHEF
 • Butlletins correu
 • història eleccions 1970-2019
 • col·labora
 • RÀDIO A LA CARTA
 • RÀDIO CUBELLES APP
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles