El CF Cubelles inaugura el 2023 amb un empat (1-1) contra el Moja

9 de gener de 2023

L’equip entrenat per Francisco Caparrós es manté imbatut aquesta temporada però perd la primera plaça a favor del Sitges, que els supera d’un punt amb un partit més.

Aquest dissabte al camp municipal Josep Pons i Ventura, el primer equip del CF Cubelles ha tornat a la competició després de l’aturada nadalenca. L’any nou, però, ha portat un resultat repetit, 1 a 1 contra el Moja, tal com ja va passar al mes d’octubre en la segona jornada de lliga.

El Moja ha seguit un camí irregular des d'aleshores comparat amb el Cubelles, però en la seva visita a la vila s’ha mostrat una altra vegada molt sòlid. Els de l’Alt Penedès s’han avançat al minut 10 amb un gol de Daniel Pèrez. Poc després els cubellencs han respost amb Nakajima Farran al minut 13. El màxim anotador de l’equip ha tornat a aparèixer en el moment just. L’1 a 1 ha seguit al marcador tota la primera part.

Després del descans, el partit s’ha mantingut molt igualat i tot i la tensió de la part final, en què tots dos equips han rebut diverses targetes grogues, finalment ja no s’ha mogut més el marcador.

Amb aquest empat el CF Cubelles suma 30 punts, un menys que el Sitges, que és el nou líder del subgrup 3B de Segona Catalana. Aquest mateix mes, el dia 22 de gener, tots dos equips s’enfrontaran al Josep Pons i Ventura, en un partit que es preveu d'especial importància pel desenllaç al capdavant del subgrup. Entremig, aquest dissabte que ve dia 14, l’equip cubellenc visitarà el camp del Sant Vicenç dels Horts, setè classificat amb 14 punts.