El govern local ha presentat l’últim pressupost de la legislatura

15 de novembre de 2018


UC, ERC, CiU, ICV i el regidor Écija han optat per trencar l’estabilitat pressupostària i incloure l’execució d’obres com la biblioteca i el passeig Marítim

El govern local ha presentat l’últim pressupost de la legislatura. UC, ERC, CiU, ICV i el regidor Écija han optat per trencar l’estabilitat pressupostària i incloure l’execució d’obres com la biblioteca i el passeig Marítim. També s’incrementarà el pressupost de serveis socials. El pressupost es debatrà en el proper ple, previst per dimarts 20 de novembre.

 

L’Audiència Pública d’aquest dimecres ha servit per donar a conèixer els trets més rellevants de la proposta del govern multipartit. El regidor d’hisenda Raül Mudarra, ha explicat que el pressupost tornarà a superar un volum total de més de 20 milions d’euros. També ha detallat que hi ha una previsió d’augment de la despesa corrent i en canvi els ingressos es mantindran similars als últims anys.

 

L’aposta dels partits del govern municipal és poder enllestir les promeses principals de la legislatura com la construcció de la biblioteca. Raül Mudarra, regidor d’Hisenda.

L’alcaldessa Rosa Fonoll també ha destacat que són el primer govern en molts anys que aprovarà un pressupost per a l’any electoral.

 

El pressupost municipal formarà part de l’ordre del dia del proper ple municipal que se celebrarà dimarts que ve. L’audiència pública de pressupostos es pot tornar a sentir sencera a la ràdio a la carta: www.radiocubelles.cat, o també es pot veure al canal de you tube de l’Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles