El govern manté la postura sobre la Llar d’Infants l’Estel tot i les protestes

12 de juliol de 2017


La regidora d’Educació Ester Pèrez ha repetit en declaracions a Ràdio Cubelles que la decisió és ferma per centralitzar en una sola llar el servei educatiu preescolar

LLAR ESTEL

 

 

El govern manté la postura sobre la Llar d’Infants l’Estel tot i les protestes. La regidora d’Educació Ester Pèrez ha repetit en declaracions a Ràdio Cubelles que la decisió és ferma per centralitzar en una sola llar el servei educatiu preescolar. També ha admès que són les famílies que actualment són usuàries de la llar l’Estel, les principals perjudicades, però que el govern ha pres la decisió amb el criteri de l’interès general del municipi.

 

Ester Pèrez en declaracions a Ràdio Cubelles.

 

La regidora d’educació també ha volgut insistir que la decisió d’unificar el servei no s’ha pres per estalviar costos a l’ajuntament.

 

D’altra banda, Ester Pèrez també ha explicat que la situació de la matriculació final que ha tingut la llar d’infants La Draga els confirma que sobraven places.

 

Finalment, la regidora d’educació, infància i joventut també ha confirmat quina idea tenen per aprofitar l’espai de la llar d’infants l’Estel, que passa per la creació d’un centre obert.

 

La regidora d’educació, infància i joventut, Ester Pèrez ha estat entrevistada a Ràdio Cubelles per repassar les novetats més importants de l’ensenyament al municipi.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles