L’atur registrat ha disminuït a Cubelles durant el mes de febrer

3 de març de 2016


Tal com ha passat a nivell general, aquí al municipi també ha tornat a baixar l’atur. Concretament, a dia d’avui, hi ha 1.033 persones registrades a les oficines d’ocupació de la Generalitat

L’atur registrat ha disminuït a Cubelles durant el mes de febrer. Tal com ha passat a nivell general, aquí al municipi també ha tornat a baixar l’atur. Concretament, a dia d’avui hi ha 1.033 persones registrades a les oficines d’ocupació de la Generalitat. Es tracta d’un descens de 16 persones respecte del mes de gener, en què també havia baixat l’atur. Ara s’acumulen 3 mesos consecutius de descens en l’atur registrat al municipi. I la diferència amb l’atur del febrer de l’any passat és d’unes 150 persones menys.

 

Al conjunt de la comarca també s’ha reduït l’atur que s’ha quedat al voltant de les 10.600 persones. L’únic municipi on no han viscut un descens aquest febrer és Olivella, on de fet, han patit un augment de quatre persones en comparació amb el Gener. A la resta de pobles i ciutats del Garraf, l’atur registrat ha baixat, tal com ha passat també a nivell general a tot el Principat de Catalunya.

 

Catalunya ha registrat un descens de l’atur registrat de 7.843 persones el mes de febrer (-1,5%), el que deixa el nombre de persones en atur en 510.237. És la baixada de l’atur més pronunciada en un mes de febrer comparat amb els mesos de febrer des de l’any 1996.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles