El Club Bàsquet Cubelles guanya contra el Sant Andreu de Natzaret B per 80 a 44

5 d'octubre de 2021

L'entitat local destaca el ritme trepidant dels locals en el seu debut a casa en l'inici del Campionat Territorial A del Sènior masculí de Segona catalana

El Club Bàsquet Cubelles s'imposa davant l'AE Sant Andreu de Natzaret B per 80 a 44 en l'inici de la lliga del Campionat Territorial A del Sènior masculí de Segona catalana. El partit disputat aquest passat cap de setmana (diumenge 3 d'octubre) va portar un ritme trepidant per part dels locals en el debut a casa aquesta temporada, segons ha apuntat el seu entrenador, Ruben Hernández, qui ha afegit que la intensitat defensiva i els atacs ràpids del CB Cubelles van superar en tot moment a uns joves jugadors de l'equip de Badalona que ho van intentar en tot moment. A la mitja part l'avantatge ja era de 20 punts.

A la represa, els jugadors locals no volien donar opcions al Sant Andreu de Natzaret i es van aplicar de valent per tancar el partit amb el parcial al quart de 21 a 3. L'últim quart va ser de tràmit, on els locals van poder debutar, després d'ambdues lesions, el Guille i el Javi. Per al Club Bàsquet Cubelles ha estat un molt bon partit de tots els integrants de la plantilla, on tornen a destacar la forta defensa col·lectiva i ofensivament al Jorge amb, una altre vegada, 18 punts, al Néstor amb 16 i l'Albert amb 12. Aquesta setmana el Cubelles visitarà, el diumenge a les 10:30, al Bàsquet Pratenc "2" on esperen continuar amb la bona línia.

SÉNIOR MASCULÍ

Campionat Territorial A. Segona  jornada CB CUBELLES - AE SANT ANDREU DE NATZARET "B" 80 - 44 (Diumenge 03/10/2021)

CB Cubelles: Pere (9), Javi (0), Albert (12), Dani (2), Raúl (5), Joan Pau (7), Néstor (16), Guille (2), Juan (9), Edu (0), Jorge (18),

MVP: Jorge

Absents: Marc, Jordi, Fernando

Entrenador: Rubén Hernández

Parcials:    21 - 10, 24 - 15 (45 - 25),  21 - 3 (66 - 28), 14 - 16 (80 - 44)