Ple municipal ordinari, aquest dimarts 21 de setembre

21 de setembre de 2021


La sessió, que conté 17 punts dins l'ordre del dia, s'oferirà a partir de les 19:00 h. en directe per Ràdio Cubelles, al canal You Tube de l'Ajuntament i Canal Blau TV

L’Ajuntament de Cubelles es reunirà aquest dimarts, 21 de setembre en sessió plenària ordinària. Serà a partir de les 19:00 h. en una sessió que recupera la presencialitat i que es celebrarà al Centre Social Joan Roig i Piera amb la convocatòria de tots els càrrecs electes malgrat que, per raons de seguretat sanitària, no es permetrà encara la l’assistència de públic. Serà la primera sessió amb la participació física de les regidores i regidors dels set grups municipals des del 21 de gener de 2020, data en què van passar a celebrar-se de forma telemàtica a causa de la pandèmia.

 

La sessió plenària, que conté 17 punts dins l'ordre del dia, es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles, al canal You Tube de l'Ajuntament i Canal Blau TV.

 

El ple municipal s’iniciarà amb l’aprovació de les actes dels plens corresponents al 20 de juliol i 27 d'agost de 2021 per seguir amb una part informativa on es tractaran les informacions de presidència. També es donarà compte dels decrets d'Alcaldia, de temes de personal, així com de l’informe d’intervenció emès en compliment de l’article 218 del reial decret legislatiu 2/2004 de 5 de març, de la morositat i del període mig de pagament del 1r trimestre 2021, així com de l'execució pressupostària del 1r trimestre de 2021.

 

A la part resolutiva, dins l’apartat d’Alcaldia, un dels punts que es portarà a aprovació és la modificació de la designació de membres representants de l'Ajuntament en la comissió paritària. Un altre dels acords que es portaran a aprovació és la declaració institucional de l'Ajuntament de Cubelles contra tota mena de violència de caràcter masclista, xenòfob, homòfob, ideològica i altres.


En l’apartat de la regidoria de Recursos Humans es porta a aprovació la massa salarial del personal laboral del 2021, l’aprovació de la modificació de la plantilla de personal i la RLT (Relació de llocs de treball) de l'Ajuntament de Cubelles 2021. Pel que fa a temes referents a la Regidoria d’Ocupació, la sessió portarà a votació l’aprovació del conveni Encomana Gestió al Consell Comarcal del programa 'TTT'. I seguirà amb l’apartat d’altres temes.

 

Sis mocions presentades al ple

En l’apartat de mocions, s’han presentat fins a sis mocions. El PSC n'ha presentat tres. La primera sobre la situació de les dones a l’Afganistan. La segona és relativa al programa Viopet. I la tercera, fa referència a la condemna a les agressions i a la violència exercida contra les persones del col·lectiu LGTBI. Per la seva banda, els grups municipals del govern (UC-11, ERC CUBELLES, CUBELLES EN COMÚ PODEM, CUP AMUNT) i el PSC també presenten una moció sol·licitant al departament de Salut de la Generalitat el reforç del contingent professional del CAP Cubelles.

 

El grup de Ciudadanos-Partido de la Ciutadanía presenta al ple dues mocions. Una d’elles relativa a la baixada en el coeficient de l’impost de bens immobles (IBI). I una altra titulada ‘Injusto histórico - deuda en el derecho de aguas de esta población’.

 

La recta final de la sessió seguirà amb l’apartat d'altres mocions i acabarà amb l'apartat dels precs i les preguntes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles