Cubelles celebrarà la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses els dies 29 i 30 de juliol

26 de juliol de 2021


L'esdeveniment inclou vuit espectacles i un homenatge dedicat al centenari de Paulina Andreu Rivel Schumann, filla adoptiva de Cubelles i gran dama del circ europeu del segle XX

Cubelles celebrarà la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses els dies 29 i 30 de juliol. L'esdeveniment es repartirà en diversos espais municipals com ara els jardins de Can Travé; les places de la Vila, Mercat i Jaume Marsé o el carrer Major. Inclourà vuit espectacles i un homenatge dedicat al centenari de Paulina Andreu Rivel Schumann, filla adoptiva de Cubelles i gran dama del circ europeu del segle XX qui va morir la tardor passada i hauria fet cent anys el febrer d’aquest 2021.

També es podran veure espectacles de renom a Catalunya com La Marabunta del vilanoví Guillem Albà o Veus que no veus de Pepa Plana. I, a banda, tindran cabuda propostes de les companyies La Bella Tour, La Intrèpida, Circ Vermut, Cap i Cua, Teatre Mòbil i Marcel Gros o Pessic de Circ.

 

La regidora de Cultura, Ester Soler ha destacat la rellevància que tindrà, enguany, l'esdeveniment amb un homenatge a Paulina Andreu Rivel Schumann pel seu centenari i perquè creix en dos dies encarant l'any que ve el seu decenni.

Soler no ha volgut desvetllar les sorpreses de l'homenatge a la Paulina, però ha volgut agraïr la implicació de Jordi Jané, crític i docent de circ; i a Pep Callau, pallasso cubellenc, en la seva organització.

 

Programació 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles

125 ANYS DE CHARLIE RIVEL I 100 ANYS PAULINA SCHUMANN

 

Dijous, 29 de juliol

  • De les 18.00 h. a les 21.00 h., als jardins de Can Travé, Espai 3, tallers infantils Apicirc, una zona interactiva per a nens i nenes de 0 a 3 anys, de la Cia. Pessic de Circ. Clica enllaç per veure com són els tallers
  • A les 19.00 h., al carrer St. Antoni, Espai 2, Remember Show de la companyia Teatre Mòbil i Marcel Gros. Clica l'enllaça per veure l'espectacle.
  • A les 22.00 h., als jardins de Can Travé, Espai 1, Homenatge a Paulina Schumann, filla adoptiva de Cubelles, amb motiu del seu centenari (17.2.1921-9.10.2020).
  • A les 22.30 h., als jardins de Can Travé, Espai 1, espectacle La Marabunta de la companyia Guillem Albà & La Marabunta. Clica l'enllaç per veure l'espectacle.

Divendres, 30 de juliol

 

Segueix la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles a través d'entrevistes als seus protagonistes, des dels programes especials 'Circ d'Estiu' de Ràdio Cubelles. Els diferents espais dedicats a la Mostra es podran escoltar de dimarts a divendres a les 11:00 h i a les 23:00h. dins la segona part del magazín 'Cubelles a les 10' de Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles