Activada l'adquisió de tiquets per assistir a diversos actes de la Festa Major Petita 2021

19 de juliol de 2021


A partir d'aquest dilluns 19 de juliol estaran disponibles, a cost zero, les entrades per assistir al concert tribut a Queen 'Play The Game' i a l'actuació de la Cobla Maricel & el tenor Andreu Miret amb l'espectacle 'Catalunya: Terra de Cants'

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament ha informat que ja estan disponibles, a través del portal entrapolis.com, les entrades per assistir a alguns dels actes de la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses que es celebrarà a Cubelles els dies 29 i 30 de juliol dins la programació de la Festa Major Petita.

 

Les primers tiquets es van activar el divendres 16 de juliol. Concretament són per l'assistència als espectacles gratuïts La Marabunta de la Cia Guillem Alba & la Marabunta i Veus que no veus de la Cia. Pepa Plana. L'aforament serà de 225 persones.

 

A partir d'aquest dilluns 19 de juliol també estaran disponibles, a cost zero, les entrades per als actes de la Festa Major Petita que es fan el dissabte 31 de juliol amb el concert tribut a Queen, Play The Game i les de diumenge 1 d’agost amb la Cobla Maricel & el tenor Andreu Miret amb l'espectacle Catalunya: Terra de Cants. L'aforament serà de 225 persones.

 

El 3 d’agost es posaran a la venda les entrades per poder gaudir del teatre Bona Gent de Quim Masferrer al preu de 10,00€ (aforament de 400 persones) mentre que la resta de tiquets per poder assistir a d'altres espectacles de la Festa Major de Cubelles s'aniran activant progressivament.

 

Des de la Regidoria de Cultura s'anirà informant dels canvis o modificacions que hi puguin haver en els diferents actes anunciats, segons les mesures dictades pel PROCICAT a causa de la pandèmia per la COVID-19.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles