Nova passejada etnobotànica i taller de cosmètica natural als jardins de Casa Travé, el 4 de juliol

28 de juny de 2021


Les inscripcions, que estan limitades, es poden realitzar telemàticament des de l'apartat d'agenda de l'Ajuntament de Cubelles

Entrevista a Sílvia Ysamat, encarregada d'impartir l'activitat

Entrevista a Carme Nieto de Cala Carme, establiment col·laborador

El diumenge 4 de juliol es portarà a terme una nova passejada etnobotània i taller de cosmètica natural. En aquesta ocasió tindrà lloc als jardins de Casa Travé. L'objectiu de l'activitat és descobrir els usos medicinals i alimentaris així com les propietats de les plantes que els participants es trobin espontàniament durant la passejada. La jornada acabarà amb un taller de cosmètica natural per preparar el propi repel·lent de mosquits a base d’ingredients d’origen natural. El Punt de trobada de l'activitat gratuïta i adreçada a adults i infants serà Can Travé (entrada pel Passatge R.M. Vinader). La passejada s'impartirà, a partir de les 18:00h., i tindrà una durada aproximada de dues hores.

 

En declaracions a Ràdio Cubelles, Sílvia Ysamat, professora auxiliar de l'institut Can Puig de Sant Pere de Ribes ha detallat com serà la jornada als jardins de Casa Travé posant en valor aquest espai.

 

Les passejades etnobotàniques i els tallers de cosmètica natural, que es programen un cop al mes, estan organitzades per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cubelles. En declaracions a Ràdio Cubelles Ysamat ha explicat que hi ha molta gent que ha tornat a participar de la passejada i del taller donat l'interès de voler conèixer la riquesa del seu entorn. 

Sílvia Ysamat ha detallat quina és la dinàmica d'aquestes passejades etnobotàniques.

Els olis essencials que es necessiten per preparar els diferents productes naturals durant els tallers de cosmètica natural són els que subministra l’establiment Ca la Carme de Cubelles, que ofereix un 10% de descompte als participants dels tallers que vulguin provar de fer aquestes receptes naturals a casa. En declaracions a Ràdio Cubelles, Carme Nieto, comerciant de l'establiment Cala Carme de Cubelles ha explicat la seva col·laboració amb l'activitat.

Des de l'establiment local de Cala Carme es mostren molt contents per la dinamització que pot generar aquest tipus d'activitat a Cubelles.

 

Per a més informació o inscripcions a les passejades etnobotàniques i tallers de cosmètica natural cal contactar per correu electrònic a turisme@cubelles.cat. Des de l'organització s'informa que durant la passejada es podran registrar imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles