'El Hoyo' ha estat preseleccionada pels Òscar

8 d'octubre de 2020


La pel·lícula ideada pel guionista cubellenc David Desola va ser la guanyadora a Sitges, va recollir premis tècnics als Gaudí i als Goya i ha estat un èxit mundial a la plataforma Netflix.

La pel·lícula 'El Hoyo' competirà amb dues pel·lícules més com a candidates de l’Estat Espanyol a millor pel·lícula estrangera als Òscar. El film guanyador a l'última edició del Festival de Sitges, guanyadora de premis tècnics als Gaudí i als Goya i que s'ha convertit en un èxit mundial mitjançant la plataforma Netflix, va sorgir d'una idea original del cubellenc estacional David Desola, qui n'és el coguionista. Ara ha estat preseleccionada juntament amb la pel·lícula gallega “O que arde” i “La trinchera infinita”. La decisió de quina serà finalment la que representarà l’estat es farà pública el 3 de novembre. 

 

En una entrevista aquest estiu a Ràdio Cubelles, David Desola va explicar que Netflix hauria ofert la possibilitat de produir una segona i tercera part de "El hoyo" després de l'èxit assolit durant el confinament. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles