La regidoria d'Esports ha establert l'aforament de les instal·lacions municipals per als partits de competició

6 d'octubre de 2020


El públic només podrà entrar els dies de competició de la base i, de moment, els partits dels equips sèniors o amateurs seran a porta tancada.

La regidoria d'Esports ha establert l'aforament de les instal·lacions municipals per als partits de competició. És una de les novetats que deixa de banda la figura dels adults acompanyants que s'havia fet servir fins ara. Amb el protocol nou s'estableix un nombre màxim d'aficionats tant pels equips locals com pels visitants que poden entrar al camp o a la pista.

 

D'aquesta manera al camp de futbol Josep Pons i Ventura té establert un aforament màxim de 60 persones (30 per cada equip). Mentre que al camp de futbol 7 l'aforament màxima serà de 64 per equip, amb un màxim de 16 persones de públic en el cas que es diputin dos partits a la vegada.

 

Pel que fa als pavellons, l'aforament de l'antic serà de 32 persones (16 per afició) i al pavelló nou podran entrar 10 persones per equip amb un màxim de 20. A la pista exterior coberta l'aforament del públic total serà de 16 persones.

Els aficionats entraran 5 minuts abans de l'inici del partit, un cop passat el control de temperatura i sempre acompanyats per personal assignat per l'entitat amfitriona. No es podran moure de la seva localitat, ja que estaran delimitades per aficions local i visitant. En tot moment serà obligatori l'ús de la mascareta i la desinfecció de mans a l'entrada de la instal·lació. Un cop finalitzat el partit, els acompanyaran fora per un altre recorregut per no coincidir amb el públic del següent partit.

D'aquest protocol en queden fora els equips sèniors o amateurs, ja que en un principi estan formats per jugadors majors d'edat. La regidoria d'esports anirà actualitzant aquest protocol seguint les indicacions del PROCICAT i les autoritats sanitàries.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles