Dissabte arriba la 5a edició dels premis Cubelles Noir, en format COVID

20 d'agost de 2020


El gruix del festival però, es farà al desembre, coincidint amb la Fira de Nadal. Les taules rodones, amb convidats il·lustres d’arreu, seran les protagonistes.

Entrevista al president del jurat en català, Agustí Argimón, i la presidenta del jurat en castellà, Charo González, dels premis Cubelles Noir

 

Aquest diissabte a 2/4 de 12, arriba la 5a edició dels premis Cubelles Noir, en format COVID. Això vol dir, amb aforament limitat, mascaretes i desinfecció de mans. I amb el contingut reduït a la part del lliurament dels premis a la millor novel·la negra escrita per una dona i publicada el 2019, en les categories de català i castellà. Hem parlat amb el president del jurat en català, Agustí Argimón, i la presidenta del jurat en castellà, Charo González.

 

Quatre obres són les finalistes que competiran en la categoria de català.

 

 

En castellà han estat 5 les obres seleccionades què han arribat a la final.

 

 

El misteri es resoldrà dissabte a la sala d’exposicions del Centre social. Però si no teniu invitació, no us acosteu, perquè a causa de la pandèmia es farà a porta tancada.

 

La resta del Festival de novel·la negra del Garraf, si la pandèmia ho permet, arribarà al desembre. Del 4 al 6, coincidint amb la Fira de Nadal. Les taules rodones, amb convidats il·lustres d’arreu, com sempre,  seran les protagonistes. Però també es lliurarà el premi al millor personatge de novel·la negra. Aquest any per Bellón, que recollirà el seu creador Julian Ibáñez.. Tot i que encara no està tancat el programa, González ens ha avançat alguns dels noms que ja tenen confirmats.

 

 

Però això serà al desembre. Aquest dissabte les protagonistes del Cubelles Noir seran les dones escriptores de novel·la negra.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles