Els sindicats demanen coordinació en les mesures per superar la crisi del coronavirus a la comarca

30 d'abril de 2020


En motiu de l’1 de maig la UGT i CCOO, conjuntament; i la Intersindical CSC, per la seva banda, han fet una crida perquè els treballadors no siguin els qui més paguin les conseqüències econòmiques de la pandèmia

Els sindicats demanen coordinació en les mesures per superar la crisi del coronavirus a la comarca. En motiu de l’1 de maig la UGT i CCOO, conjuntament, i la Intersindical CSC, per la seva banda, han fet una crida perquè els treballadors no siguin els qui més paguin les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

 

Per a Francesc Rica de la UGT cal evitar unes conseqüències com les del 2008 i demana més unitat política i social.

Des de CCOO, Albert Rodríguez, per protegir l’ocupació caldrà ajudar les empreses mitjanes i petites.

Des de la Intersindical, per la seva banda, Carles Herguedas ha mostrat la desconfiança amb la gestió que en puguin fer els grans sindicats i els partits espanyols, i reclama que siguin les elits les qui paguin les conseqüències de la crisi.

En l’àmbit comarcal, Francesc Rica de la UGT i Albert Rodríguez de CCOO han coincidit que la línia a seguir és la de la coordinació a través del Pacte per l’Ocupació.

Des de la Intersindical, que no té representació en el Pacte pe l'Ocupació del Garraf, han assegurat que coincideixen que la coordinació entre tots els sectors i les administracions és la manera d’abordar un moment excepcional com l’actual.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles