El canal de youtube de l’Ajuntament estrena l'espai “L’Entrevista confinada”

8 d'abril de 2020


L’espai audiovisual, que s’emet diàriament a les 19h a les xarxes social, aborda l’actualitat del coronavirus

Entrevista confinada amb Miquel Sánchez, infermer de l'UCI de l’hospital Sant Camil (cliqueu sobre l'enllaç)

 

“L’entrevista confinada”, amb aquest nom s'ha batejat el nou espai de l’entrevista audiovisual que s’oferirà mentre duri el confinament, des de les xarxes de l’Ajuntament. Es tracta d'una sèrie d'entrevistes sobre actualitat relacionades amb la pandèmia del Coronavirus, i que apropa com afecta aquesta situació en el dia a dia de les persones, des d'àmbits ben diversos. Així, es tractaran àmbits com el treball social, el medi ambient, la sanitat, l'esport, el comerç i el periodisme, entre molts altres. 'L'entrevista confinada' s'emetrà, de dilluns a divendres, a les 19.00 h.

 

La primera entrevista publicada aquest dilluns, 6 d'abril és la de Miquel Sánchez, infermer de l'UCI de l’hospital Sant Camil. Al llarg de la conversa, Sánchez explica com es viu aquesta pandèmia des de l'hospital. L'infermer també detalla com està sent l’arribada de material sanitari i, entre d'altres coses, agraeix tot el suport i solidaritat que estan reben els sanitaris en la seva tasca diària.

 

L’entrevista sencera a l'infermer de l'UCI de l’hospital Sant Camil, Miquel Sánchez es pot recuperar al canal youtube de l'Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles