David Desola, el cubellenc guionista de "El Hoyo" comenta l’èxit que està tenint la pel·lícula a Netflix

24 de març de 2020


Després d’haver recollit premis a Sitges o Toronto i amb nominacions als Gaudí i als Goya, el film està tenint molt bona rebuda de públic ara a la popular plataforma digital

Entrevista amb David Desola, ideòleg i co-guionista de "El Hoyo" (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Des de fa uns dies ja es pot veure a Netflix la gran triomfadora al darrer Festival de cinema fantàstic de Sitges, El Hoyo. Cal dir, però que el film ja va arribar a Sitges premiada al Festival de Toronto, ciutat on la plataforma d’streaming va adquirir els seus drets.


David Desola, ideòleg i co-guionista de "El Hoyo" és un habitual de Cubelles on passa llargues temporades. Ara és a les Canàries, confinat a l’illa de Tenerife on treballa en nous projectes. En una entrevista a Ràdio Cubelles, David Desola parla de l’espectacular acollida que ha rebut la pel·lícula a Netflix.

 

Preguntat sobre la possibilitat que faci una segona part de "El Hoyo", el cubellenc guionista del film no ho descarta, degut a l'èxit que està tenint, però no veu clar si li agradaria escriure-la ell. Entre d'altres coses, parla també d’un dels nous projectes en què treballa actualment.

 


  • el hoyo the platform.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles