L’Espai Jove explica a les famílies d’adolescents com educar les masculinitats crítiques

10 de març de 2020


La segona cita del Cicle de Xerrades és aquest dimecres a partir de les sis de la tarda amb Teo Pardo, activista trans i professor de secundària.

La segona xerrada del Cicle programat per l'Espai Jove torna aquest dimecres a les sis de la tarda per abordar les masculinitats crítiques. L'activista trans i professor de secundària, Teo Pardo, del col·lectiu Sida Estudi, visitarà Cubelles per explicar a les famílies com es poden educar les masculinitats crítiques.

 

La dinamitzadora de l’Espai Jove, Txell Sastre, ha donat més detalls de la xerrada per a famílies d’adolescents.

 

El 3r Cicle de Xerrades per a famílies d'adolescents i joves va arrencar el dimecres passat amb una conferència de Fran Rojas sobre com funcionen els cervells en aquiestes edats. La setmana que ve s’abordaran els dubtes a l’hora d’escollir el camí educatiu amb una trobada anomenada Orienta’t en família. "Com parlar als fills/es sobre sexe" serà la xerrada del 25 de març. L’1 d'abril es donaran eines per entendre les "Relacions positives i igualitàries en l'adolescència"; i el 15 d'abril, dels "Primers contactes amb el tabac i l'alcohol". L'anorèxia i la bulímia són el tema del 22 d’abril; i la "Prevenció i detecció de l'abús sexual" serà l’última xerrada, el 29 d'abril.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles