Cap de setmana negre per les entitats esportives cubellenques

3 de març de 2020

El C.F. Cubelles cau golejat a Vilafranca mentre que el femení del C.B. va perdre a l'Hospitalet en un final molt igualat

Jornada post carnaval negra pels equips cubellencs. El C.F. Cubelles queia golejat a Vilafranca (6 - 0) en un partit per oblidar. Els blaus van ser atropellats per un Vilafranca molt atent, que va aprofitar totes i cada una de les errades visitants.

Amb aquesta derrota el CF Cubelles entra en plena lluita per evitar la zona de descens. L'avantatge sobre les posicions de descents és de cinc punts sobre el CaBuixeres (primer equip situat en la zona vermella) precisament el proper rival, dissabte 7 de març a les 17:30 h al Josep Pons i Ventura.

Escolta l'entrenador del C.F. Cubelles Xavier Vilagut

Pel que fa al bàsquet, el sènior femení va tornar a competir després de dues setmanes aturades. Les blaves van fer una bona primera part però a la segona l'Hospitalet va reaccionar. En un final molt ajustat, les de Vicky Marcos van tenir un llançament per forçar la pròrroga però no va entrar. Marcador final 46 a 43.

Les blaves són vuitenes amb un partit menys i a cinc victòries de signar la permanència una temporada més a la segona catalana.

Escolta l'entrenadora del C.B. Cubelles Vicky Marcos

La nota positiva de la jornada han estat les victòries del Club Vòleibol Cubelles, el femení segueix líder del seu grup després de superar per 1 a 3 al Molins i mantindria la categoria. El masculí segueix en segona posició lluitant per l'ascens després de guanyar per 3 a 0 l'Avinyó.