Publicat el cartell i el programa d’actes del Carnaval de Cubelles

11 de febrer de 2020


Les activitats començaran el divendres 21 de febrer i s’allargaran fins l’enterro de la Sardina el dimecres dia 26. Tant la imatge com la programació d’aquest any estan protagonitzades pel carnaval infantil.

Els infants són els protagonistes del Carnaval 2020 a Cubelles. Tant en el cartell com en la programació, els actes infantils destaquen que el Carnaval de Cubelles és un dels més familiars de la zona. L’agenda de Carnaval ha seguit la línia iniciada l’any passat amb la instal·lació de l'envelat a la plaça del mercat i les propostes infantils. Aquest indret acollirà quasi tots els actes, molts dels quals dirigits a tota la família amb la intenció en part d'omplir el buit dels festius escolars del dilluns i el dimarts de Carnaval, 24 i 25 de febrer. A més, per primer cop, l’Ajuntament també instal·larà un Punt Lila durant el Carnaval en compliment del protocol contra les agressions sexistes en espais d’oci aprovat l’any passat.

 

Programa d'actes oficial:

 

DIVENDRES, 21 DE FEBRER

A les 17.30 h., a la carpa de la plaça del Mercat, festa infantil De cap per avall de la Companyia Ambauka.

DISSABTE, 22 DE FEBRER

A les 19.00 h., inici de la cercavila del Carnaval per: rambla de Pau Casals, passeig Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

A les 23.00 h., a la carpa de la plaça del Mercat, ball amb el grup de versions Bocamolls i, a continuació, DJs. Servei de bar i entrepans.

DIUMENGE, 23 DE FEBRER

A partir de les 11.00 h., sortida de les comparses infantils des de la pl. de la Fita amb les xarangues Llenya al Bombo i La Rapitenca. A les 13.00 h., a la pl. de la Vila, batalla de caramels.

DILLUNS, 24 DE FEBRER

A les 16.00 h., a la plaça de la Creu, concentració i, tot seguit, a les 16.30 h., inici de la Rua Infantil pel carrer de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. Piular i c. Nou fins a la plaça del Mercat.

A continuació, a la carpa de la pl. del Mercat, festa de disfresses amb Jordi Tonietti & The Bus Band i xocolatada per a tots els nens i nenes.

DIMARTS, 25 DE FEBRER

A les 11.00 h., a la carpa de la pl. del Mercat, taller de maquillatge i disfresses i cursa d’obstacles.

DIMECRES, 26 DE FEBRER

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, concentració per l’Enterrament de S.M. Carnestoltes. Recorregut: sortida de la plaça  de la Vila, pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Sant Antoni, pg. Vilanova, c. de Gallifa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat, on hi haurà la tradicional sardinada popular.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles