La CUP Cubelles atura una moció que inicialment Ciutadans volia presentar al ple del 21 de gener

17 de gener de 2020


El grup municipal va demanar la seva retirada en comissió informativa per considerar que la moció "estava plena de falsetats" i que "no beneficiava a la convivència de Cubelles"

La CUP Cubelles va demanar en comissió informativa la retirada d'una moció que inicialment volia presentar Ciutadans en el ple ordinari del dia 21 de gener. En un comunicat, el grup polític municipal considera que la moció “criminalitzava la desobediència civil i la lluita no violenta, que ha caracteritzat en tot moment el moviment independentista català”. I que "difamava els CDR titllant-los de “terroristes” malgrat haver-se desfet el muntatge que atribuïa a nou dels seus integrants la possessió d’explosius”. 

El regidor de la CUP, Dani Pérez s'ha expressat d'aquesta manera per Ràdio Cubelles.

És per això, que el seu grup municipal ha demanat la seva retirada en comissió informativa per considerar que "la moció estava plena de falsetats" i que "no beneficiava a la convivència de Cubelles".

Finalment, Dani Pérez ha agraït el suport que el seu grup ha rebut en la seva petició de retirar aquesta moció, que inicialment Ciutadans volia presentar en el ple de dimarts 21 de gener.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles