Empat entre l'Olivella i el CF Cubelles (1-1) que no deixa content a ningú

19 de novembre de 2019

Els cubellencs que es van avançar en el marcador a la primera part no van estar gaire encertats de cara a porta

Escolta l'entrevista amb l'entrenador del C.F. Cubelles Xavier Vilagut (fes clic aquí)

El C.F. Cubelles va sumar el cinquè partit consecutiu sense aconseguir la victòria, en aquest cas va sumar un nou empat (3 en els últims cinc partits). Un derbi intens amb dos equips que s'estrenen a la categoria. Els blaus van dominar la primera part proposant el seu joc de combinació i alegre tot i les reduïdes dimensions del terreny de joc. Jan Casas obria el marcador al minut 20 de partit, i tot i gaudir d'alguna ocasió més de gol, el marcador no es modificaria abans del descans.

A la segona part l'Olivella amb un joc més directe va prendre el control del joc i el Cubelles no va resistir. El minut 75 de joc els locals empataven el partit. Just després del gol local el Cubelles va desaprofitar l'un contra un amb el porter. Al final, empat que no serveix de gaire als dos equips que es mantenen a la zona mitjana de la classificació.

La pròxima jornada el C.F. Cubelles rebrà a casa al Marianao Poblet dissabte a les 17:30 h.