El Cubelles B supera al Sant Sadurní per 5 a 3

8 d'octubre de 2019

Una gran primera part dels cubellencs decanta la balança en un partit amb molts gols

El Cubelles B va guanyar per 5 a 3 al Sant Sadurní el passat dissabte al Josep Pons i Ventura. Una gran primera part de l'equip entrenat per Víctor Doñate donava un avantatge de 3 a 0 al descans. A la segona part el partit es va descontrolar completament, cap dels equips dominava el joc i les ocasions i els gols anaven d'una porteria a l'altre amb 4 gols (2 per cada equip) en 10 minuts. Amb el 5 a 2 al marcador el partit es va calmar i ja en les acaballes els visitants retallarien diferencia fins al 5 a 3 definitiu.

El Cubelles B es situa en la 7a posició amb 10 punts després de 6 jornades, a 4 punts del líder el Torrellenc i a 2 punts de la segona posició ocupada pels Monjos, Hortonenc i el Sant Pau d'Ordal.

La setmana vinent es viurà el primer derbi entre els filials del Ribes i del Cubelles. Serà diumenge a les 17 h al bosc de plaça de Sant Pere de Ribes.

Escolta les valoracions de l'entrenador del C.F. Cubelles B Víctor Doñate (cliqueu)