Visita guiada a l'església per la Festa de la Verema, el 7 de setembre

27 d'agost de 2019


Aquest estiu s'ha engegat una nova campanya per recaptar fons per a la remodelació de l'orgue de l'església

Entrevista Edmón Colomer (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El dissabte, 7 de setembre tindrà lloc una visita guiada a l'església Santa Maria, dins el marc de la Festa de la Verema. L'activitat que és gratuïta tindrà lloc a les 21:00 h. Anirà a càrrec d'Edmon Colomer, músic i membre del CONCA (Consell Nacional de la cultura i les arts), amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Maria de Cubelles. Per participar-hi no cal inscripció, només cal anar-hi el mateix dia. 

 

Al llarg de l'entrevista, el músic Edmón Colomer -com a membre de la comissió de seguiment de la Campanya per recaptar fons per a la remodelació de l'orgue de l'església- dóna tots els detalls de com està tot plegat. De fet, l'instrument que es va adquirir a finals del 2017 a Alemanya, es troba al taller d'un artesà que s'encarregarà de la seva adaptació i posada en marxa. 

Per aconseguir que l'orgue soni a Cubelles, aquest estiu s'ha engegat una nova campanya amb el lema "Apadrina un tub apadrina cultura".

 

Tots els interessats en fer una aportació podran trobar la informació a través https://orguecubelles.com/. En aquest espai web es dóna informació de l'orgue i la seva restauració, del pressupost, de com apadrinar un dels tubs, entre d'altres.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles