Una veïna multada per tenir una cabra en un pis al centre de Cubelles

10 d'abril de 2019


Al gener els veïns van alertar la Policia Local perquè la cabra es passejava per l’extrem d’una cornisa de l’edifici amb perill de caure al mig del carrer.

Una veïna del centre de Cubelles ha acabat rebent una multa de fins a 300 euros per tenir una cabra al pis. La propietària hauria estat sancionada per una infracció greu per tenir l'animal en instal·lacions inadequades i provocar molèsties als veïns.

 

Les primeres queixes que va rebre la Policia Local daten de finals del mes de novembre quan els veïns d’un bloc de pisos del carrer de Gallifa van alertar de la presència d’una cabra en un pis que feia soroll i orinava al balcó. Al desembre es van repetir les queixes i finalment al mes de gener els agents van comprovar un avís dels veïns que encara anava més enllà: la cabra rondava una cornisa de l’edifici amb el perill de poder caure al mig del carrer.

 

Davant d’aquests fets la Policia Local va tramitar una denúncia per una infracció greu recollida a l’Ordenança municipal sobre la tinença d’animals domèstics. Concretament, la sanció de fins a 300 euros és per haver mantingut l’animal, en aquest cas una cabra, en "instal·lacions inadequades des del punt de vista de seguretat o higiènic sanitari i que presentin perill o molèsties greus per al veïnat o altres persones".


  • cabra carrer gallifa bona.jpeg.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles